News

Hilary Duff și Matthew Koma s-au căsătorit!

iulia.statie
December 22, 2019 11:57 AM

Hilary Duff și Matthew Koma, ce au împreună o fetiță pe nume Banks, s-au logodit în mai după aproximativ trei ani de relație.

Pe aceeasi temaHilary Duff a născut pentru a doua oară! Cum și-a anunțat fanii

Sâmbătă, 21 decembrie, cei doi au hotărât să pășească spre altar împreună pentru a deveni oficial o familie. Hilary și Matthew au avut parte de o ceremonie intimă, unde au fost alături de ei prietenii și familia, evenimentul ținându-se în spatele casei lor din Los Angeles.

Hilary Duff și Matthew Koma s-au căsătorit!

„A fost o sărbătoare a iubirii – o ceremonie mică și intimă ținută la ea acasă, unde le-au fost alături prietenii și familia”, a spus o sursă.

Până acum Hilary și Matthew nu au confirmat veștile, însă stilista vedetei a postat o frumoasă fotografie ce înfățișa un buchet. „Solstițiu de iarnă…o zi a iubirii”, a scris ea.

În mai, Matthew anunța că lucrurile între Hilary și el deveneau oficiale. „Mi-am întrebat cea mai bună prietenă dacă vrea să se căsătorească cu mine”, a fost descrierea pozei pe care el a postat-o pe Instagram, unde Hilary își arăta mândră inelul.

 

View this post on Instagram

 

I asked my best friend to marry me… @hilaryduff

A post shared by Matthew Koma (@matthewkoma) on

Vedeta a dorit și ea să împărtășească veștile frumoase cu fanii, postând, de asemenea, o poză pe un site de socializare. „M-a cerut de soție”, a scris ea.

Aceasta este a doua nuntă pentru Hilary, înainte fiind căsătorită cu Mike Comrie. La vremea aceea, Hilary avea doar 22 de ani. Ei au împreună un fiu, Luca Cruz, potrivit HollywoodLife.