Fashion

H&M lansează un forum online, de consultanță în modă

nicoleta.ispasescu
April 4, 2019 14:43 PM

Cel mai mare retailer de haine din lume, H&M Group, a pregătit clienților o surpriză neașteptată. Ei vor putea să ceară și să răspundă întrebărilor despre stil și să împărtășească sfaturi, în mediul online.

Retailerul de modă a lansat un forum de consultanță în modă, în cadrul căruia utilizatorii pot primi și oferi sfaturi cu privire la o serie de subiecte, de la ce ar trebui să poarte la un interviu și până la accesorizarea unei ținute.

O versiune Beta a site-ului, numit Itsapark, a fost prezentată publicului miercuri.

Pe măsură ce majoritatea vânzărilor din modă se mută online, comercianții brandurilor de masă investesc tot mai mult în tehnologie, de la chatbots la platforme sociale, pentru a aduna date și pentru a înțelege cât mai bine comportamentul schimbător al consumatorilor.

H&M lansează un forum online, de consultanță în modă

Retailerul H&M, care încearcă să sporească vânzările lente și să renunțe la reducerile masive, nu face o excepție de la îmbunătățirea tehnologiei.

Anul trecut, H&M a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru un parteneriat cu  procesatorul de plăți online Klarna, pentru a-și simplifica operațiunile de livrare și retur, precum și pentru a combina plățile din magazinele fizice, cele online și cele efectuate pe mobile.

Un purtător de cuvânt a declarat că forumul a fost în curs de dezvoltare de către H&M Group încă de la sfârșitul anului 2018 și a descrhis proiectul ca fiind „ghidul de modă digital al comunității”.

Compania nu a putut confirma, însă, momentul în care platforma va fi lansată oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So, you got any tips? Let us know by tagging us in your pics and using #itsapark

O postare distribuită de Itsapark (@itsapark) pe