News

Andreea Mantea a povestit cum a aflat că este însărcinată: «M-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă...»

Verdict.ro
November 15, 2018 10:29 AM

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. 

David a împlinit trei ani de curând, iar Andreea Mantea a rememorat felul în care a aflat că este însărcinată.  „Eram la volan, conduceam şi mi-am dat seama pur şi simplu că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie.Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal”. Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănăte foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină”

Va prezenta Puterea Dragostei

In cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Puterea Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca. Publicul va avea un rol important in calatoria celor 12 concurenti in cautarea magiei iubirii, acestia putand castiga simpatia celor de acasa prin comportamentul lor atat in Casa Puterea Dragostei, cat si in afara ei. O serie de premii si surprize ii asteapta pe concurenti, iar telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un reality show care nu ii va lasa indiferenti si ii va implica in cea mai emotionanta calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.