Fashion

5 piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta

ioana pana
November 7, 2018 09:00 AM

Chiar dacă uitându-ne în calendar mai degrabă ne-am pregăti de iarnă, mercurul din termomentre dă dovadă de mai multă blândețe și parcă știe că toamna este „primăvara” modei și a iubitorilor ei. Astfel, marile case și-au impus deja direcția creativă în jurul clasicelor piese, sau deopotrivă, au adus în lumina reflectoarelor trenduri noi, îndrăznețe și nemaivăzute. Într-un echilibru conservator-excentric, am adunat 10 piese must-have ale acestui sezon.

  1. Orice animal print

Iată că imprimeurile florale ale anilor trecuți cedează locul de onoare animal printului. O variantă fără doar și poate mai îndrăzneață, însă controlată corect poate crea un efect desăvârșit într-o ținută, fie ea leopard, zebră sau chiar piele de șarpe.

JUST CAVALLI – rochie animal print: 527 euro

  1. Rochia tip furou

Visul oricărui copil, de a ieși din casă în pijamale, se îndeplinește în sfârșit. Rochiile lenjerie în texturi satinate se pot purta oricum și oriunde, pe pielea goală sau cu o helancă pe dedesubt, cu tocuri și perle la gât sau cu bocanci și un cardigan peste.

5 piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta rochia furou

ZARA – rochie cu bretele: 149,90 lei

 

  1. Cizmele înalte

Confortabilul nu se demodează niciodată, tocmai din acest motiv cizmele înalte se regăsesc din nou în trendurile sezonului rece, în diferite culori și texturi.

5 piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta cizme inalte negre cu toc

MANGO – cizme înalte piele: 899,90 lei

  1. Fusta în carouri

A spus cineva uniformă de școală? Mini sau midi, fusta în carouri este un alt clasic al copilăriei reinterpretat. În funcție de look-ul dorit, poate fi alăturată unui pulover oversized sau unui sacou. Adaugă și niște botine din piele lăcuită cu toc și ai obținut o ținută pe care și mama ta ar aprecia-o!

5 piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta fusta in carouri

MCQ ALEXANDER MCQUEEN – fustă mini în carouri: 385 euro

  1. Blana roz

Blana nu este chiar prima alegere a cuiva atunci când vine vorba de o haină de toamnă. Puțin curaj nu ar strica, însă, nimănui. Și cum termeni precum „baby pink” și „millennial pink” nu ne sunt deloc străini auzului -și categoric, nici garderobei-, 2018 vine cu un nou trend roz: fucsia. Așadar, de ce să nu le combinăm pe cele două. Așa vom obține ceva care sigur ne va scoate din anonimat, chiar și în contextul unor jeanși și unui tricou alb?

5 piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta blană roz

MANGO – cojoc din blană cu revere: 299,90 lei