Fashion

Ce încălțări purtăm în sezonul rece

ioana pana
November 26, 2018 11:36 AM

Dacă acum câteva săptămâni puteam vorbi de o toamnă prietenoasă, acum pare  că iarna s-a instalat serios. Drept urmare, trebuie să ne punem la punct și garderoba conform condițiilor meteo. Geacă de iarnă, bifat, mănuși și căciulă, bifat. Am uitat ceva? Încălțările… Cu ce ne încălțăm iarna aceasta? Iată câteva sugestii!

Ce încălțări purtăm în sezonul rece

UGGs

 

Va mai exista vreodată o iarnă fără renumitele UGGs? Probabil că nu prea curând. La aproape un deceniu de când au apărut în România, par să se mențină în topul preferințelor. De ce? Sunt comode, călduroase și vin într-o varietate de culori și modele. 

COLLECTIVE – Cizme scurte Mini Classic Cuff – 499,99 LEI 

 

Mou Boots 

 

Surorile mai mici ale UGGs-urilor, Mou Boots au un design aparte. Așadar, dacă ești adepta unui stil mai îndrăzneț, nu mai sta pe gânduri. Iar dacă nu te încadrezi în această categorie, dă-le o șansă gândindu-te doar la cât de călduroase și plăcute la purtat vor fi în mijlocul iernii.

MOU – eskimo 18 crystal stars – 1 299,77 LEI

 

Cizmele înalte 

 

Vedetele acestui sezon, fie că sunt din piele, din textil sau din vinil, dacă ești adepta unui stil elegant cizmele înalte sunt  pentru tine. 

 

UTERQUE – cizme cowboy cu print piele de șarpe – 989,00 LEI

  

Cizmele Cowboy

 

Se știe că acest sezon influențele Western au preluat conducerea asupra a tot ce înseamnă modă și trenduri. Iar când vine vorba de botinele cowboy nu există cale de mijloc: ori le iubești, ori le urăști.

 

FARFETCH FENDI – botine cutwalk – preț indisponibil

 

Botinele Après-Ski

 

Da, numele lor este cea mai bună descriere: sunt încălțările pe care le-ai purta imediat după ce te-ai da jos de pe pârtie. Totuși, nu trebuie să ne limităm! Ele pot fi purtate și în oraș în zilele geroase de iarnă. 

FARFETCH CHIARA FERRAGNI – après-ski à paillettes – preț indisponibil