Fashion

Ce jeanși se poartă sezonul acesta! Iată sugestiile noastre

ioana pana
November 8, 2018 10:53 AM

După victoria supraviețuirii jeanșilor skinny, cu talie joasă, apoi cu talie înaltă, i-am primit pe cei boyfriend și mom ca pe o gură de aer proaspăt. Și vestea bună este că nici sezonul acesta nu vom fi nevoite să ne oprim circulația picioarelor în numele modei. Se poartă jeanșii cu croială straight, poate chiar vag evazați.

De ce jeanși ai nevoie sezonul acesta

  1. Albul este noul negru

Franțuzoaicele sunt o sursă nelimitată de inspirație și după ce ne-au dăruit beretele și bluzele în dungi. Nu ne dezamăgesc nici sezonul acesta, când pun în lumina reflectoarelor jeanșii flare albi. Cu nasturi sau poate chiar cu capse pe laterale, aceștia au un aer effortless și în ciuda miturilor, pot fi purtați cu orice, în orice anotimp.

jeansALBI1

MASSIMO DUTTI – Straight Fit  – 289,00 RON

  1. Denim patchwork

Fie că e vorba de buzunare într-o nuanță diferită de denim, broderii sau jeanși care arată ca niște colaje în sine, denimul în 2018 este orice numai nu plictisitor. Cel mai accesibil și de altfel, recomandarea noastră, este patchworkul. Iar cea mai fresh propunere vine de la Calvin Klein.

 

CALVIN KLEIN – Jeans – 689,99 RON

  1. Tip culottes

Fie cu curea pentru a accentua talia, fie cu un pulover oversized peste, pantalonii culottes nu numai că sunt perfecți pentru zilele în care vrem ceva lejer și stylish în același timp, dar și avantajează o multitudine de siluete.

ZARA – Jeans tip Culotte Mid-Rise – 99,90 RON

  1. Cât mai evazați cu putință

Într-o notă mai exclusivistă, adică doar pentru fericitele posesoare ale unei siluete svelte și înalte, pantalonii exagerat de evazați sunt opțiunea ideală. Mai relaxați decât cei flare, poate chiar și decât culottes, aceștia, puși în contextul potrivit, alungesc picioarele și conferă ansamblului aceeași notă „je m’en fiche”-istă.

UTERQÜE – Pantaloni din Denim Vintage – 439,00 RON

  1. Mențiunea de onoare: Pantalonii din catifea reiată

Teoretic, nu sunt jeanși. Însă gradul de comoditate și ușurința cu care pot fi purtați îi fac să își merite locul în top alături de seniorii ținutelor casual. Da, sunt transfigurarea pragmatismul în modă sezonul acesta și noi nici că putem fi mai feiricite.

Pantaloni Cropped Fit din Catifea Cord – 399,00 RON