Fashion

Cei mai frumoși pantofi de sărbători! Strălucește cu o pereche de pantofi bijuterie!

irina.letitia
December 23, 2018 16:41 PM

Dăm în curând startul sărbătorilor de iarnă, iar asta înseamnă negreșit petreceri stylish, cu ținute glam! Atât de Crăciun, cât și de Revelion, garderoba de petrecere va fi upgradată cu cel puțin un item, iar noi îți recomandăm să alegi o pereche de pantofi spectaculoși.

Cel mai iubit accesoriu al doamnelor, pantofii, este ridicat în această perioadă la rang de vedetă, transformându-se în adevărate opere de artă. Designerii de încălțăminte s-au întrecut ei înșiși în a-ți propune cele mai  impresionante modele.  Pentru ținutele elegante de Crăciun și de Revelion, pantofii sunt adevărate bijuterii, ce pot înlocui cu succes variantele clasice.

Mult glitter sau paiete, nuanțe metalizate, accesorii strălucitoare și tocuri amețitoare, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele ”picante” ale pantofilor de sărbători.

 

De sărbători, ținutele tale pot atrage toate privirile, deci nu te feri de suprapuneri de texturi sau de pantofi extragavanți! Chiar și cea mai simplă pereche de pantofi poate fi accesorizată cu o brățară strălucitoare sau cu niște panglici elegante din catifea!

Umărește GALERIA FOTO pentu a-ți alege pantofii perfecți de sărbători!