Fashion

Copiii unei industrii- Iată ce au ajuns copiii celor mai cunoscute personalități din lumea modei

ioana pana
December 24, 2018 00:00 AM

Copiii unei industrii- Iată ce au ajuns copiii celor mai cunoscute personalități din lumea modei

Să fii înconjurat încă din copilărie de camerele paparazzilor nu este simplu deloc, mai ales dacă ajungi să fii constant subiectul primelor pagini. Iar într-o industrie precum moda, unde talentul -fie că e mersul pe catwalk, sau faptul că ai viziune artistică- se moștenește, presiunea publică pe juniori atinge cote maxime. Totuși, sub atenta supraveghere și îndrumare a părinților lor, copiii îi fac față, ba chiar ajung să aibă liste întregi de realizări la activ.

Kaia și Presley Gerber

Fiii lui Cindy Crawford, cel mai cunoscut supermodel al secolului trecut, i-au călcat pe urme.

Kaia (17) a debutat în cariera sa de modeling în septembrie 2017, când a colaborat cu Calvin Klein. De atunci, a câștigat notorietatea unui model de top, chiar dacă ea este încă minoră. La Fashion Week-ul trecut, Kaia a prezentat pe podiumurile Versace, Calvin Klein și Marc Jacobs, astfel încât la finalul anului acesta, a câștigat premiul „Model of the Year” în cadrul The Fashion Awards 2018.

@ysl in the summertime by @angelopennetta for @thelovemagazine

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Aug 6, 2018 at 10:00am PDT

Presley (19), fiul cel mare al supermodelului, a lucrat și el ca model în diferite campanii ale marilor case de modă, însă acum a declarat că dorește să fie fotograf. Ba chiar acesta are un cont de Instagram dedicat fotografiilor făcute surorii lui.

@tods

A post shared by Presley (@presleygerber) on Dec 12, 2018 at 9:21am PST

Making me proud

A post shared by Presley (@presleygerber) on Sep 2, 2018 at 3:22pm PDT

Lila Moss

Lila, fiica modelului Kate Moss și a fondatorului „Dazed Media”, Jefferson Hack, a împlinit 16 ani în septembrie și imediat după aniversarea sa a anunțat că va colabora cu Marc Jacobs pentru campania de beauty. Ea a apărut deja pe coperta publicației tatălui său.

Lily-Rose Depp

Cu părinți asemenea lui Johnny Depp și Vanessa Paradis, este clar că succesul lui Lily era asigurat. A apărut prima dată în vizorul publicului în 2014, la 15 ani, în filmul „Tusk”, alături de tatăl său. Cariera sa cinematografică a continuat, în anul 2017 obținând premiul César pentru „Cel mai bun rol feminin”.

Începând cu 2015, Lily a devenit imaginea Chanel, iar în același an, fotografiată de Hedi Slimane a ajuns pe coperta Vogue pentru numărul de Crăciun. În numeroase interviuri a declarat că se înțelege foarte bine cu Karl Lagerfeld.

Groovy baby

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on May 2, 2017 at 10:46am PDT