Fashion

Ghid de cadouri pentru pentru bărbați

ioana pana
December 19, 2018 00:00 AM

Odată cu sosirea lunii cadourilor, bucuria primirii dispare rapid în fața ororii oferirii lor. Și dacă pentru noi, femeile, întreaga situație este mult mai facilă, ușor rezolvabilă cu un ruj sau un halat de satin, cadourile pentru bărbații din viața noastră reprezintă o problemă an de an.

Iar dacă până acum am făcut haz de necaz, cu cât ne apropiem de Crăciun, situația devine de-a dreptul urgentă. Iată sugestiile noastre de cadouri, fie că este vorba de iubit, frate, soț sau tată.

Ghid de cadouri pentru pentru bărbați 

Un set de bărbierit

Dacă bărbatul din viața ta este pasionat de îngrijirea bărbii sale, un kit complet de bărbierit este cadoul perfect. Există site-uri specializate pentru a achiziționa astfel de produse, ba chiar varietatea lor este impresionantă.

Ulei pentru barba Hey Joe! #1, 30 ml – 90 LEI

Un set de căciulă și fular

Ceea ce iubim la bărbați este pragmatismul lor. Pragmatismul care în mod sigur ar aprecia un set de căciulă și fular în sezonul rece.

WILLIAM LOCKIE – căciulă și fular – 970 lei

O curea

Probabil accesoriul cel mai îndrăgit de bărbați, tot datorită necesității, bineînțeles, este cureaua. Își cumpără una și o poartă până începe să se rupă. Așadar, Crăciunul acesta merită să investești într-o curea de calitate.

Massimo Dutti – CUREA DIN PIELE REVERSIBILĂ – 239,00 LEI

Un portofel

Tot din seria cadourile cât mai practice și folositoare avem portofelul. Bărbații apreciază calitatea și durabilitatea, așa că optează pentru unul din piele.

Fossil – portofel – 185 de lei

Un pulover călduros

Nu degeaba am lăsat puloverul călduros ultimul pe lista noastră: este cadoul cu adevărat perfect. De ce? Pentru că îl putem purta și noi. -Ați observat vreodată cum puloverele bărbătești sunt mai comode, călduroase și chiar calitative decât cele de la secțiunea “Femei”?- Tocmai din acest motiv, fetelor, fiți atente ca modelul puloverului cumpărat să fie și pe placul vostru!

ZARA – pulover – 199 LEI