Fashion

Ochelari de soare: Ce modele purtăm iarna aceasta

ioana pana
January 10, 2019 00:00 AM

Cel mai iubit accesoriu al sezonului cald să fie purtat și iarna? Desigur! Satisface atât nevoile noastre estetice (de câte ori nu ne-am ascuns cearcănele sub o pereche de ochelari de soare supradimensionați?), cât și cele legate de sănătate (medicii recomandă purtarea unor lentile cu protecție UV pe tot parcursul anului, mai ales iarna, când razele se reflectă în zăpada de un alb orbitor). Așadar, dacă te afli în impas în legătura cu modelul de ochelari pentru care să optezi iarna aceasta, iată sugestiile noastre.

Ochelari de soare: Ce modele purtăm iarna aceasta

  1. Ochelarii tip aviator

Dacă vrei să investești într-un model care nu se va demoda niciodată, ochelarii aviator sunt alegerea perfectă. Luând naștere în perioada interbelică, când erau parte din echipamentul aeronautic, așa cum sugerează și numele, ochelarii aviator încă se păstrează în tendințe, chiar dacă modelele au evoluat.

  1. Ochelarii geometrici

Asemenea celor aviator, ochelarii cu formă geometrică au fost, sunt, și vor rămâne o piesă cheie în garderoba oricărei femei. Totuși, dacă până acum eram familiarizate doar cu cei rotunzi sau pătrați, case precum Gucci propun modele mai extravagante, spre exemplu în formă de diamant.

  1. Ochelarii minusculi

I-am văzut peste tot anul acesta: pe podiumuri, în vitrinele magazinelor și pe coperțile revistelor. Deci, este imposibil să nu vă aflați deja în posesia unei perechi (minim!), fie că este de inspirație „Matrix”, cat-eye, sau doar dreptunghiulară, simplă.

  1. Ochelarii „de ski”

Numele este destul de sugestiv și ne ajută să ne formăm o imagine despre cum ar arăta aceștia, cum i-am combina și purta în sezonul rece, pentru care sunt mai mult decât potriviți. Totuși, ochelarii „de ski”, asemenea cizmelor „après-ski” nu sunt exclusiv pentru cei ce practică acest sport, așadar

simte-te liberă să îi integrezi în ținutele tale chiar dacă nu ești o împătimită adrenalinei de pe pârtie.

  1. Ochelarii… cu cât mai nebunești, cu atât mai bine

Pe cât de conservator a fost începutul acestei liste, pe atât de nebunesc va fi sfârșitul. Terminăm cu 3 modele de ochelari care nu pot fi încadrate în niciuna din categoriile de mai sus, însă merită menționate. Autorii? Gucci, Karen Walker și Man Repeller.