Fashion

Streetstyle: Mixul de printuri

ioana pana
November 27, 2018 11:16 AM

Să fim sincere, suprapunerile și alăturările de printuri într-o manieră plăcută vizual este departe de a fi ceva simplu, cel puțin pentru cele mai multe dintre noi. Iată 3 moduri în care poți combina imprimeuri fără să dai greș! 

Streetstyle: Mixul de printuri

 Ana Aldea 

Ana a optat pentru un mix de checker print pe tricou și pe pantaloni. Efectul este unul plăcut, mai ales în contextul opturării parțiale cu hanoracul de plasă, care nu permite supraîncăcarea. Chiar dacă această combinație de imprimeuri ar fi fost mai interesantă alături de o nuanță intensă, spre exemplu portocaliu, nici ținuta all white nu este o alegere greșită, mai ales în contextul accentuării cu beanie-ul burgundiu. â

 

Iris Codău

Iris a controlat totul foarte bine din punct de vedere cromatic. Astfel, lângă un palton în carouri, însă în nuanțe neutre, o cămașă cu print floral, colorat abia aduce viață ansamblului. Această tactică, a alăturării neutrului cu vividul, aproape ne face să uităm că e vorba de un mix de printuri. Accesoriul și încălțările negre sunt și ele potrivite, ansamblul trecând drept unul corect și echilibrat. 

 

Alexandra Marcu

Un alt mod de a suprapune două imprimeuri: pune-le în legătură prin intermediul unui numitor comun, în acest caz, coloristica. Și rochia -care apropo, are ca imprimeu desene cu Micul Prinț- este în aceeași zonă cromatică, un bej-roz-capuccino, cu paltonul și adidașii. Iar cu ocazia aceasta am învățat și cum bej, cu bej, cu bej poate ieși din plictisul “inevitabil”.