Fashion

Blugi la modă în 2019. Modele în tendinţe!

irina.letitia
June 18, 2019 21:27 PM

Un subiect care nu se va epuiza niciodată în modă: blugii și modelele în tendințe! Una din cele mai adorate piese ale oricărei garderobe, blugii nu mai sunt doar o piesă practică și ușor de purtat, ci o adevărată declarație de stil.

Blugi la modă în 2019. Modele în tendinţe!

Tendințele lui 2019 au anunțat încă de la început o preferință pentru denim. Indiferent de modelele abordate, acest material și-a menținut statutul de vedetă, venind atât în forme clasice, cât și în versiuni mai puțin uzuale. La capitolul blugi, lucrurile sunt foarte interesante anul acesta, deoarece avem parte de cele mai inedite modele și poate cea mai variată paletă de culori.

Blugi retro

Blugii cu design retro nu sunt o necunoscută, cu atât mai mult cu cât de câțiva ani tot ”retrăim” momente din moda anilor 80-90, sub forma modelelor de jeanși cu aspect vintage. In 2019, ne aflăm tot sub influența anilor 90, însă se simte o trecere către decada următoare, perioada 2000.  Revenim deci spre modelele de blugi drepți, cu talie medie sau chiar joasă, specifice acelei perioade. Le poți identica ușor în aparițiile lui Britney Spears sau Spice Girls.

 

Blugi colorați

Sigur că blugii coloraţi sunt tot blugi, însă aproape la fel de sigur este şi faptul că în garderoba ta se găsesc jeanşi în culori clasice: albastru, gri, negru sau alb. Sunt variante cu care ne-am obişnuit şi pe care le tot vedem, însă anul acesta a sosit momentul să încerci şi altceva.

Cele mai îndrăgite variante de blugi coloraţi sunt cele în nuanţe neon, tot o reminescenţă a anilor ’90. Verde, roz, sau galben sunt opţiuni perfecte pentru o vară originală, cel puţin din punct de vedere vestimentar. Poartă-i cu tricouri imprimate sau cu o cămaşă masculină, cu mânecă scurtă.

Blugi decolorați

O variantă foarte cool pe care o poţi purta anul acesta sunt blugii decoloraţi. Preferaţii momentului sunt jeanşii „acid wash”, cu un colorit neuniform, ce par a fi stropiţi cu acid şi decoloraţi parţial. Vei găsi în magazine atât modele decolorate integral, cât şi variante „pătate”, ambele fiind foarte cool în 2019. Dacă vrei un efect maxim, optează pentru o croială bufantă, în stilul jeanşilor propuşi sezonul acesta de Isabel Marant.

Alege-ţi perechea ideală de blugi în tendinţe în 2019, din selecţia pe care ţi-am pregătit-o, în Galeria Foto!