Fashion

Brigitte Macron a purtat o pereche de teniși în valoare de 730 de euro într-o vizită oficială

adelina.duinea
January 30, 2019 10:20 AM

Zilele trecute, în timpul vizitei oficiale în Egipt, Brigitte Macron (65 de ani) a uimit prin ținuta aleasă. Prima doamnă a Franței i s-a alăturat soțului ei, președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru vizita unui templu antic din sudul Egiptului. Elegantă și nonconformistă, Brigitte a asortat o pereche de teniși la un costum cu un croi masculin.

Brigitte Macron a purtat o pereche de teniși în valoare de 730 de euro într-o vizită oficială

Estimați la peste 730 de euro, tenișii au fost creați de designerul preferat al primei doamne, scrie Click!. La acest moment, tenișii nu se găsesc la vânzare.

Emmanuel și Brigitte Macron au vizitat duminică, 27 ianuarie, ansamblul monumental de la Abu Simbel. Prima doamnă a Franței a ales pentru această ocazie un costum gri deschis, cu croială masculină, cu sacoul închis cu fermoar și pantaloni creion, despicați în dreptul gleznelor.

Citește și: Carmen Iohannis, apariție vestimentară fără cusur

Nonconformistă, fosta profesoară de teatru a purtat în picioare pantofi sport, semnați de creatorul ei preferat, Louis Vuitton. O alegere inspirată, având în vedere terenul accidentat și vântul de afară. Cu toate acestea, Brigitte a fost criticată de specialiștii în modă. Aceștia au considerat că pantofii sport nu se potrivesc cu solemnitatea locurilor vizitate, mai scrie Click!.

Complexul arheologic de la Abu Simbel, situat în sudul Epgiptului, este alcătuit din două temple săpate direct în piatră în timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Complexul a fost inclus pe lista monumentelor protejate UNESCO.