Fashion

Carmen Iohannis, apariție vestimentară fără cusur

adelina.duinea
December 21, 2018 16:34 PM

Așa cum, de altfel, ne-a obișnuit, Prima Doamnă a României a avut o apariție încântătoare la unul dintre ultimele sale evenimente oficiale. Carmen Iohannis a strălucit într-o ținută simplă, însă extrem de sofisticată. Elegantă și rafinată, soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie în nuanța ivoar cu un croi simplu, dar de efect.

Carmen Iohannis, apariție vestimentară fără cusur

„O seară luminoasă, celebrând festiv România! Doamna Carmen Iohannis poartă o rochie elegantă ivory, din crep de lână cu mătase, nuanța fiind preferata multor Prime Doamne la ocazii festive.

Rochia face parte din colectia Andrea Tincu Fall 2019. Da, doamnelor, puteți purta seara ivory, gri perlat, alb.. dacă este un moment de sărbătoare!”, a scris designerului rochiei pe pagina sa de Intagram.

Mulți dintre admiratorii Primei Doamne au observat însă ceva ieșit din comun. Camen Iohannis a făcut din nou notă discordantă. O altă gafă vestimentară? În ciuda faptului că invitații prezenți la Cotroceni au optat pentru ținute în culori închise, Carmen Iohannis a ales o rochie într-o nuanță foarte deschisă.

La rândul său, Președintele Românie a optat pentru un papion în locul cravatei, respectând astfel codul vestimentar.