Fashion

Ce a purtat Elena Băsescu la serbarea fiicei ei! Cele două seamănă perfect

adelina.duinea
December 7, 2018 17:03 PM

Elena Băsescu a participat la o festivitate ce a avut loc la grădiniţa copiilor săi, scrie VIVA!. Outfitul său şi al fetiţei au atras imediat privirile!

Ce a purtat Elena Băsescu la serbarea fiicei ei! Cele două seamănă perfect

Nu o singură dată Elena Băsescu ne-a demonstrat că este o mamă model. Îşi pune copiii întotdeauna pe primul loc, are grijă de ei, dar şi de educaţia lor. Anul acesta, Sofia Anais şi Traian Jr. au mers la grădiniţă şi iată că acum a venit momentul serbării.

De data aceasta nu mezina familiei a fost în centrul atenţiei, ci fetiţa cea mare. Sofia a celebrat un moment important, iar alături de ea a fost Elena. Amândouă au purtat haine viu colorate. Ţinutele lor galbene au atras toate privirile.

Elena Băsescu la serbarea fiicei ei
Elena Băsescu la serbarea fiicei ei

De asemenea, în imaginile postat in mediul online de fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, se poate observa că ea a slăbit rapid după naştere. Arată impecabil, are un trup bine proporţionat.

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu. Deci doi s-au despărţit, iar în urma mariajului, Sofia şi Traian Jr. au rămas în grija ei. În prezent, bruneta are o relaţie cu Cătălin Tomata, dar şi al treilea copil, o fetiţă superbă.

Elena Băsescu şi iubitul său au decis să demareze un nou proiect împreună, mai scrie VIVA!. Cei doi au deschis un restaurant unde se serveşte pizza exact ca în Italia. Localul îşi aşteaptă clienţii, iar fiica fostului preşedinte îl promovează în mediul online.