Fashion

Ce ținută a purtat Meghan Markle la nunța Prințesei Eugenie

adelina.duinea
October 12, 2018 13:54 PM

Așa cum era de așteptat, Meghan Markle și Prințul Harry, participă azi, 12 octombrie, la nunta verișoarei lui Harry, Prințesa Eugenie.

Pe aceeasi temaViitorul soț al Prințesei Eugenie nu va primi titlul nobiliar după căsătoria cu aceasta

Meghan Markle la nunța Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank își oficializă azi relația pe care o au de mai bine de șapte ani. Ceremonia are loc la Palatul Windsor în Capela St. George.

Mireasa poartă o tiara și o rochie care sunt absolut superbe. Rafinamentul și eleganța acestor piese nu au trecut neobservate.

Același lucru îl putem spune și despre Ducesa de Sussex. Aceasta a ales o ținută simplă, în nuanța navy blue. Așa cum ne-a obișnuit, Meghan a optat pentru un look „cuminte”, clasic și deloc ieșit din comun la care a asortat o pereche de pantofi stiletto. Ținuta Ducesei aparține brandului Givenchy.

Cu cinci luni în urmă, în aceeași locație, Meghan și Prințul Harry se bucurau de ceremonia nunții lor. Acum, Meghan pășește în Capela St. George purtând același designer care a semnat rochia sa de mireasă!

Asta nu este prima dată când Meghan îl însoțește pe Prințul Harry la o nuntă. Cei doi au mai participat în august la nunta unui prieten de-al Prințului Harry.