Fashion

Colecția Rihannei Savage x Fenty de la New York a fost o celebrare a femeii

nicoleta.ispasescu
September 13, 2018 12:46 PM

După o pauză de aproape un an, Rihanna s-a întors la Săptămâna Modei de la New York, seara trecută, cu o prezentare de-a dreptul uluitoare și intensă, a colecției de lenjerie Savage x Fenty. 

Pe aceeasi temaRihanna a anuțat data lansării liniei sale de lenjerie intimă, Savage x Fenty

Spectacolul, care a fost distribuit live pe Youtube, garantează că vă va lăsa cu gurile căscate și „pielea de găină”.

Dintre toate tipurile de evenimente de modă, prezentările de lenjerie sunt, cu siguranță, cele mai serioase. Când te gândești la sutiene și boxeri, în general sunt prezentate în același mod de câteva decade încoace: supermodele cu pătrățele (six packs) care poartă sutiene cu push-up și tocuri foarte înalte.

Această formulă pare să funcționeze încă, dacă stăm să ne uităm la show-urile Victoria’s Secret, însă într-o lume în care toți suntem diferiți și lupta pentru atingerea perfecțiunii este acerbă, ar trebui să se reinventeze.

Asta este exact ceea ce Rihanna a oferit seara trecută cu colecția ei Savage x Fenty. Promovarea diversității și mișcarea transformată în show de modă au prezentat femei de toate rasele și dimensiunile corpului. A fost un show care a celebrat femeia și relația dintre femei cu spectacole frumoase de dans, coregrafie simbolică și un spectacol teatral.

Prezentarea a avut loc la Brooklyn Navy Yard și a constiuit o alternativă, propusă de Rihanna, a ceea ce înseamnă cu adevărat sexy.

Rihanna a inclus două modele gravide în prezentarea  Savage x Fenty

Pe lângă veteranele Fenty și numai mari din industria modei, precum Gigi Hadid, Bella Hadid și Joan Smalls, nu a existat nicio rigiditate atunci când a fost vorba de standardele de frumusețe pe care Rihanna la include în prezentarea ei.

Modele de toate mărimile, vârstele și etnicitățile au arătat extraordinar împreună.

Rihanna a inclus și două modele gravide în prezentarea colecției Savage x Fenty.

Într-un moment incredibil, cu un impact puternic, Slick Woods își îmbrățișa burtica de gravidă, îmbrăcată fiind într-o lenjerie sexy, extrem de decupată, care nu îi acoperea aproape nimic și o pereche de ciorapi negri strălucitori.

De cealaltă parte, Paloma Eissner și-a arătat curbele într-un body alb, la care a acccesorizat o pereche de mănuși din dantelă fină.

Făcându-și apariție pe podium, la finalul show-ului, Bad Gal Riri a purtat o rochie maro mulată, fronsată de sus până jos, pe care a asortat-o cu eșarfa de pe cap, pe care și-a dezlegat-o într-un mod dramatic, pentru a-și dezvălui fața.

În timp ce mergea pe podium, pe melodia lui Elvis Presley, Love Me Tender, toate modelele au mers ținându-se de mână, în semn de solidaritate. A fost, probabil, una dintre cele mai frumoase finaluri de show pe care ne-a fost dat să îl vedem vreodată.