Fashion

Fiica Anamariei Prodan, extrem de sexy la Elle Style Awards

adelina.duinea
November 15, 2018 12:45 PM

Riscând să folosim un clișeu, menționăm și noi că, într-adevăr, așchia nu sare departe de trunchi. Fiica Anamariei Prodan nu numai că este extrem de frumoasă, dar și foarte sexy la fel cum, de altfel, este și mama ei.

Fiica Anamariei Prodan, extrem de sexy la Elle Style Awards

Cu două seri în urmă, la evenimentul Elle Style Awards, Rebeca a strălucit într-o ținută în nuanțe de argintiu și negru. Anamaria Prodan se mândrește cu fiica ei cea mare, recent postând o serie de fotografii cu aceasta pe contul personal de Instagram.

Rebecca este fiica cea mare a Anamariei Prodan. Are 19 ani și recunoaște că este o fire retrasă și nu vrea să se expună prea mult. Aceasta locuiește la Milano, unde studiază. Recent, a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu mama ei.

„Locuiesc singură la Milano. Tot facultate face şi iubitul meu. Îi place mult de el (n.r. Anamariei Prodan). Ne-am cunoscut aici, în România. Avem 19 ani, mai avem timp (n.r. nuntă). (…) Opinia mamei cu opinia mea sunt foarte diferite, deci nu sunt de acord (n.r. să pozeze în revista pentru adulţi). Nu vreau să zic nimic urât, dar sunt mai retrasă, sunt timidă şi îmi place să mă ţin pentru mine şi pentru altcineva, nu să mă vadă toată lumea”, a mai spus Rebecca acum ceva timp pentru Xtra Night Show, potrivit Libertatea.