Fashion

Kendall Jenner, lipsită de inhibiţii! A pozat nud pentru Vogue Italia

andreea voicu
February 5, 2019 12:20 PM

Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a acceptat să pozeze nud pentru revista Vogue Italia, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Pe aceeasi temaCe are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

Dacă surorile din clanul Kardashian sunt cunoscute pentru ipostazele sexy pe care le afișează pe rețelele de socializare, se pare că și Kendall le calcă pe urme surorilor sale.

Modelul în vârstă de 23 de ani şi-a lăsat fanii mască cu ultimul shooting. Pentru pictorialul din revista Vogue Italia, Kendall Jenner a pus deoparte orice reţinere şi s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea ei, complet dezbrăcată.

Kendall Jenner, lipsită de inhibiţii! A pozat nud pentru Vogue Italia

Kendall a renunţat la haine şi a purtat doar sandale cu toc, la care a asortat o pereche de mănuşi lungi galbene. Frumoasa brunetă şi-a lăsat la vedere zonele intime, ea pozând la cameră cu posteriorul gol şi bustul la înaintare.

Fotomodelul este destul de cunoscut pe podiumurile de modă, Kendall Jenner defilând pentru cei mai mari designeri ai lumii.

Nu este prima dată când Kendall îți surprinde admiratorii cu apariții de genul acesta, ea apărând adesea pe covorul roșu în ținute îndrăznețe, care i-a lăsat la vedere părți mai intime ale corpului.

Sursa: allure.com

 

View this post on Instagram

 

call me… i’m waiting ahh @vogueitalia teaser videos by @mertalas @macpiggott 🌹 @gb65

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on