Fashion

Meghan Markle a purtat o pereche de cercei de aproape 600 de mii de euro! Cum arată aceștia

adelina.duinea
January 31, 2019 12:27 PM

Adesea, Meghan Markle este acuzată că încalcă protocolul regal prin alegerile sale vestimentare. Aparițiile publice ale fostei actrițe sunt atent analizate, întotdeauna fiind „observat” un detaliu „ieșit din comun”. Recent, jurnaliștii Daily Mail au aflat noi informaţii despre una dintre perechile de cercei purtate de ducesă în timpul primului ei turneu oficial în calitate de membru al Familiei Regale. Meghan Markle a purtat o pereche de cercei de aproape 600 de mii de euro. Cum arată aceștia?

Meghan Markle a purtat o pereche de cercei de aproape 600 de mii de euro! Cum arată aceștia

În luna octombrie, în timpul turneului pe care prinţul Harry şi Meghan Markle l-au susţinut în Australia, cei doi au vizitat şi statul Fiji. Acolo, ducesa a purtat o superbă pereche de cercei.

Citește și: Așa călătorește Meghan Markle pentru a nu fi recunoscută!

La mai bine de trei luni de la încheierea turneului, britanicii au aflat cât au costat celebrii cercei. Nu mai puțin de 571.000 de euro, scrie Ok Magazine. Bijuteriile au fost închiriate de la Butani, un bijutier chinez. Astfel, Meghan a încălcat tradiţia regală. Niciun membru al familiei regale nu are voie să împrumute bijuterii.

Meghan Markle a purtat o pereche de cercei de aproape 600 de mii de euro! Cum arată aceștia În luna octombrie, în timpul turneului pe care prinţul Harry şi Meghan Markle l-au susţinut în Australia, cei doi au vizitat şi statul Fiji.

Jurnaliştii de la Daily Mail notează că designerul Butani este unul foarte popular în rândul celebrităţilor de la Hollywood. Printre cei care preferă acestea bijuterii se numără Jennifer Lopez, Rihanna și Michelle Obama.