Fashion

Meghan Markle, tribut emoționant pentru Prințesa Diana! Ce a purtat la primul eveniment oficial din 2019

adelina.duinea
January 14, 2019 14:27 PM

Recent, Meghan Markle a stârnit numeroase critici la adresa stilul său vestimentar. De ce, vă întrebați? Fanii ducesei de Sussex au observat că aceasta înclină cel mai adesea spre ținute de culoare ..închisă. Azi, fosta actriță a optat pentru o ținută cu totul aparte! Piesele alese sunt totodată un tribut emoționant adus Prințesei Diana. Meghan a purtat o ținută în nuanțe de roșu și mov.

Meghan Markle, tribut emoționant pentru Prințesa Diana! Ce a purtat la primul eveniment oficial din 2019

Pentru primul eveniment oficial din 2019, Meghan Markle a ales să poarte o rochie mulată de culoare mov sub un palton roșu. Pentru a completa lookul, ducesa a optat pentru o geantă din piele maro și o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță de roșu a paltonului.

Fanii lui Meghan au observat imediat asemănarea! Iată că asocierea nuanțelor de mov și roșu era și una dintre preferatele Prințesei Diana, mama prințului Harry.

Meghan Markle va naște la sfârșitul lunii aprilie

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat azi Birkenhead, marcând astfel primul eveniment oficial din anul 2019. În timpul vizitei, Meghan a dezvăluit și că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai.

A post shared by Meghan (@_duchess_of_sussex) on