Fashion

Primele fotografii cu rochia de mireasă a lui Mandy Moore. Actriţa s-a căsătorit a doua oară

nicoleta.ispasescu
November 21, 2018 10:55 AM

La aproape un an de când s-au logodit, Mandy Moore (34) şi alesul inimii sale, muzicianul Taylor Goldsmith (33), au ajuns la altar.

Protagonista filmului „A walk to remember” s-a căsătorit, weekendul trecut, pentru a doua oară. Ceremonia a avut loc duminică seara, la reşedinţa starului din Los Angeles, şi a strâns laolaltă 50 de invitaţi, incluzând starurile din ”This is Us”, Milo Ventimiglia şi Chrissy Metz.

Primele fotografii cu rochia de mireasă a lui Mandy Moore au apărut pe  reţelele de socializare. Actrița a optat pentru o rochie de mireasă atipică, roz, boemă, semnată de Rodarte.

De altfel, întregul eveniment a avut o tematică boho-chic, temă pe care chiar mireasă a ales-o cu atenție, iar decorul a fostul unui desprins parcă din basme.

Mandy Moore s-a căsătorit a doua oară

Mandy şi Taylor s-au cunoscut acum trei ani, pe Instagram. Relaţia lor a evoluat frumos de-a lungul timpului, iar în decembrie 2017 cei doi s-au logodit. Mandy a mai fost căsătorită anterior, din 2009 până în 2016 cu Ryan Adams. Pentru Taylor, însă, a fost prima nuntă.