Ups!

UPS! Max Mara sau Mango?

Verdict.ro
October 13, 2018 11:18 AM

In plină toamnă, a sosit momentul să ne îndreptăm atenția către piese specifice sezonului rece. Printre acestea, paltonul stă la loc de cinste și promite să ne asigure cele mai călduroase zile de iarnă. Vedeta anotimpului rece se reinventează în fiecare an, în cele mai felurite forme pentru a construi ținute perfecte.

In ultimii ani, a reapărut un nou trend la acest capitol. I se spune ”teddy bear coat” și văzând imaginile, putem înțelege rapid de ce. Un palton voluminos, cu un aspect flaușat, ce pare din blană.

Max Mara, care deține supremația paltoanelor, a imaginat în sezonul de toamnă/iarnă 2017 un astfel de palton, într-o culoare extrem de în vogă acum, un maro deschis, nuanța cafea cu lapte. Modelul a cunoscut rapid succesul, fiind văzut des în ținutele vedetelor și imaginile de streetstyle.

Un an mai târziu, adică în sezonul actual, brandul Mango propune la rândul său un model aproape identic, atât ca textură, culoare și croi, pe care cu greu îl putem diferenția de cel de la Max Mara.

Putem spune în unanimitate Ups!