Fashion

Upss! Adelina Pestrițu, într-o ținută copie fidelă dupa cea a prietenei sale, soția unui milionar!

Verdict.ro
November 10, 2018 17:23 PM

Astăzi este o zi încărcată de emoții pentru Adelina Pestrițu! Vedeta și iubitul său, Virgil Şteblea, își creștinează fiica, pe Zenaida Maria! Pentru eveniment, anunțat cu surle și trâmbițe, proaspăta mămica a ales două ținute, una pentru cununia religioasă și una pe care o va purta la petrecere.

Adelina, care a planificat până la ultimul detaliu botezul, a ales să poarte în această zi specială o ținută albă.  ”Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate.” – a declarat vedeta.

Nu a ales însă o tradițională rochie, ci o ținută neașteptată, un costum de inspirație masculină, foarte elegant, completat de o pălărie în aceeași culoare, accesorizată cu o panglică neagră.

Tinuta Adelinei ne-a amintit pe loc de o altă vestimentație de botez celebră, pe care am văzut-o în urmă cu scurt timp, când soția unui milionar de la noi și-a botezat fiul. Andra Iacob a postat pe Instagram ținuta purtată la botezul micuțului său, un costum alb, accesorizat cu o pălărie asortată, iar Adelina a apreciat-o de îndată.

Nu este niciun dubiu că Adelina s-a inspirat în alegerea sa din ținuta purtată de prietena sa în aceasta vară, cele două outfit-uri fiind aproape identice!