Fashion

Alice Cavaleru a spus DA iubitului ei într-o rochie de vis!

Verdict.ro
July 21, 2018 19:42 PM

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au unit destinele sâmbătă, 21 iulie, într-o ceremonie de vis pe o plajă privată. Alături de prietenii apropiați și de familie, Alice și iubitul ei, câștigătorul de la Exatlon, au spus DA și și-au jurat veșnicia într-un decor absolut fascinant.

Destul de simplă și minimalistă a fost și rochia de mireasă purtată de frumoasa Alice, care are, împreună cu Vladimir, o fetiță pe nume Zora. Ca să se potrivească cu nunta pe plajă, Alice a purtat o rochie albă plisată, dintr-un material fin, cu accesorii în brâu și la piept. Cu toate că a ales să fie lungă, aceasta nu a avut o trenă voluminoasă, o decizie perfectă pentru nisipul care s-ar fi putut prinde în ea. Pe cap nu și-a pus ceva extrem de prețios, ci doar o coroniță împletită din flori, care îi scoate în evidență părul coafat lejer, și se asortează cu buchetul, o explozie de lăcrămioare. Cât despre machiaj, nici cu acesta nu a exagerat. Toată apariția lui Alice este una absolut divină, perfectă pentru cadrul intim și natural în care s-a desfășurat nunta.

Cât despre Vladimir, ei bine el a ales o cămașă albă, purtată lejer și descheiată, cu pantaloni gri și o pereche de sneakerși statement albi în picioare. Cei doi s-au potrivit de minune și au reușit să organizeze o nuntă cu mult bun gust și rafinament.

Casă de piatră!