News

Alina Ceușan, detalii noi despre nuntă. Cum vor arăta cele trei rochii de mireasă

nicoleta.ispasescu
February 7, 2019 09:41 AM

Alina Ceușan, una dintre cele mai de succes vloggerițe de fashion, beauty și lifestyle din țara noastră se căsătorește.

Dacă până acum au amânat momentul căsătoriei, pe motiv că ambii muncesc foarte mult, iată că în sfârșit Alina și Raul Tișa s-au hotărât să facă pasul cel mare.

După ani buni, Alina Ceușan și Raul Tișa își vor oficializa relația pe 6 iulie 2019.

Alina a mărturisit că este ușor tradiționalistă în ceea ce privește căsătoria și că va lua numele viitorului soț, însă îl va păstra pe al ei în ceea ce privește blogul și toate afacerile sale.

”Asta este o dilemă, o să mă cheme Alina Tișa, cum sună? Cu siguranţă sunt foarte multe păreri din punctul acesta de vedere. Aştept să îmi trimiteţi mesaje să-mi spuneţi ce aţi făcut, v-aţi păstrat, nu v-aţi păstrat numele, ce aţi făcut?”, a întrebat Alina într-o poveste pe InstaStories.

Alina Ceușan, detalii noi despre nuntă. Cum vor arăta cele trei rochii de mireasă

Alina a dezvăluit noi detalii în ceea ce privește nunta ei. Va avea trei rochii de mireasă.

Celebra vloggeriţă se pregăteşte intens pentru marele eveniment din viaţa, care va fi unul de neuitat.

Pentru a se asigura că va avea trei rochii de mireasă așa cum le-a visat, Alina va realiza un moodboard (colaj inspirațional), compus din mai multe fotografii cu detalii, materiale, menit să ajute la realizarea rochiilor perfecte.

„E februarie, ne pregătim pentru nuntă, o să filmez tot procesul de pregătire şi pe youtube. Avem trei rochii. Nu e mult, nu e exagerare, ţinuta de la cununia civila, alta zi formală, o să vedeţi. Încă o rochie, ceremonia, curtea castelului, trei, toate albe”, a spus Alina Ceuşan.