News

Catalin Botezatu, indragostit de Dana Opsitaru si acum

andreea voicu
October 28, 2018 11:21 AM

Creatorul de moda a avut mai multe relatii cu vedete din showbizul romanesc. Una singura i-a pus ‘capac’. Numele ei este Dana Opsitaru si s-a indragostit de ea cand avea 20 de ani. Ar fi facut orice pentru ea, inclusiv sa isi ia viata. Dar au trecut 30 de ani de la acele ganduri negre.

Cu toate astea, Catalin Botezatu e indragostit de Dana Opsitaru si acum. Tanara a fost un manechin de succes si era mai mare decat el cu 8-9 ani. Cand designerul s-a indragostit de ea, Dana era casatorita si avea un copil.

Catalin Botezatu, indragostit de Dana Opsitaru

Cu toate astea, Catalin Botezatu a facut tot posibilul sa o cucereasca pe Dana. ‘Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună’, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Intr-un final, Catalin Botezatu a obtinut ce si-a propus. Dana Opsitaru a divortat de sotul ei pentru el, dupa ce s-a indragostit, si au avut o relatie de patru ani. Din nefericire, aceasta nu a durat prea mult. Cei doi au ramas prieteni buni si in ziua de azi si vorbesc zilnic, dupa cum sustine designerul.

Catalin Botezatu pastreaza legatura cu Zina Dumitrescu

Din perioada in care era la inceput de drum in cariera sa, Catalin Botezatu mai vorbeste si cu Zina Dumitrescu. Designerul sustine ca nu a mai avut timp sa o viziteze, dar ca vorbeste cu ea la telefon.

‘Din păcate nu am mai avut timp să merg în vizită la mama Zina, dar am vorbit cu ea la telefon. Nu am avut timp pentru că este perioada din săptămânile modei și s-au consumat una după cealaltă. Vorbesc cu Zina Dumitrescu la telefon’, a mai spus celebrul designer.