News

Ce fiică frumoasă are Andreea Berecleanu! Eva îi seamănă leit

andreea voicu
February 12, 2019 10:37 AM

În toamna lui 2018, fiica Andreei Berecleanu, Eva, a luat decizia de a se muta la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu. În România, adolescenta ieşise de câţiva ani din sistemul de stat.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei! Violeta a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este

De când fiica ei a plecat peste hotare, ştirista a fost discretă pe reţelele de socializare în ceea ce îi priveşte pe cei doi copii ai săi, Eva şi Petru.

Ce fiică frumoasă are Andreea Berecleanu! Eva îi seamănă leit

”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor”, mărturisea Andreea Berecleanu în urmă cu câţiva ani.

Adolescenţii în vârstă de 17 şi 13 ani sunt copiii din prima căsătorie a Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu.  Recent, prezentoarea tv a publicat pe Instagram o fotografie superbă cu ea şi cei doi copii, Eva şi Petru.

”Ne-am înghesuit ca să intrăm în cadru”, a scris Andreea în dreptul imaginii.

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au despărţit în 2013 după un mariaj ce a durat 15 ani.

La scurt timp după vestea bombă a separării, Andreea şi-a refăcut viaţa alături de medicul Constantin Stan. Ştirista a recunoscut că cei doi s-a apropiat treptat, iar doctorul este o persoană caldă, cu care se potriveşte foarte bine.

„Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus Andreea Berecleanu.