News

Dani, dezvăluri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. Cum sunau mesajele ei: " Tampita aia...."

Verdict.ro
November 29, 2018 10:05 AM

Dani Oțil a avut o relație furtunoasă cu Mihaela Rădulescu, dar cei doi s-au despărțit. La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a fost din nou fată în față cu cea căreia încă îi multumește că l-a făcut om.

„Un moment intens pentru ca nu ne-am vazut de mai bine de doi ani,  la televizor  nu a fost de vreo 4 ani, iar la noi nu a fost de cand cand unii dintre noi au plans si plans” a fost prezentarea lui Dani, inainte să intre Mihaela în emisiune.

Dani, dezvăluri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. Cum sunau mesajele ei: ” Tampita aia….”

După doi ani cei doi au fost fată în față, iar Dani nu s-a putut abtine sa nu povestească cum a decurs relatia lor și cat de geloasa era Mihaela. El a povestit cum sunau mesajele trimise de fosta iubita: „Ele veneau in valuri, primele erau: Un buchet flori nu mi-ai luat si tu, magarule? A urmat valul de mesaje cu „Sa iei si apa minerala”, incheiate cu valul: „Tampita aia care canta se uita prea frumos la tine. Sa nu ii mai iei interviu”. Se pare că relatia lor a fost una cu peripetii, iar ea fost stanjenita de dezvăluiri, motiv pentru care a tot incercat sa se scuz: „Am scris eu așa? Nu îmi amintesc, am îmbătrânit”.

Iluzionistul prezent in emisiune a ridicat-o pe Mihaela în brate, a vrut să o pună pe masă și i-a ridicat si lui Dani mingea la fileu: „Am vrut să o pun si eu de două ori pe masă..fără să fiu iluzionist. Si chiar am reusit.”

În anul 2014, cei doi s-au despărțit

Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil la acea vreme.

”Mie îmi place sexul dimineața…”

La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a dat detalii picante despre relația cu actuala iubită a  lui Felix Baumgartner.

Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.