News

Ce a purtat Meghan Markle în prima vizită oficială a anului. Tinuta a costat aproape 5.500 de euro

Verdict.ro
January 11, 2019 09:47 AM

După o bine meritată vacanță, Meghan Markle s-a întors la îndatoririle regale si a fost încântătoare la prima vizită oficială din acest an.

Imbrăcata într-o rochie de maternitate realizată de la casa de modă Hatch, în valoare de 197 de euro (921 de lei) , un palton Oscar de la Renta în valoare de 2.875 de euro (13449 lei) la care a asortat  o perche de cercei Kimai, de 348 de euro (1 628 lei), geanta din colecţia Vanity Box a Victoriei Beckham, în valoare de 1.880 de euro, şi o pereche de pantofi Giovanni Rossi de aproape 553 de euro, conform DailyMail,  Meghan Markle a vizitat a organizaţia de caritate Smart Works, cu sediul la spitalul St Charles din Kensington, Londra, care oferă ținute pentru interviuri şi programe de formare profesională pentru femeile nevoiașe.

Meghan Markle le-a ajutat pe femei să îşi aleagă haine potrivite pentru diverse interviuri pentru locuri de muncă. Ea a ales o geantă neagră și o capă de culoare bej pentru Patsy Wardally, care a primit o slujbă la aeroportul Gatwick din Londra după ce a fost sprijinită de asociația Smart Works. „Sunt foarte fericită să mă aflu aici. Voi ştiţi deja de câte ori am venit până acum. E bine că acum pot face o vizită oficială şi să vorbesc despre munca voastră”, a spus Meghan Markle.

Ducesa a părăsit sediul organizației după 50 de minute în care a discutat cu femeile nevoiașe și cu reprezentanții ONG-ului.