News

Cu cine a înlocuit-o fostul preşedinte mexican pe actriţa Angelica Rivera

andreea voicu
February 14, 2019 11:23 AM

Angelica Rivera a anunţat că divorţează de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, în vârstă de 52 de ani, la scurt timp după ce acesta și-a încheiat mandatul.

De fiecare dată, îndrăgita actriţă (49 de ani) a negat că ar avea probleme în mariaj şi apărea zâmbitoare la braţul soţului ei.

Cu cine a înlocuit-o fostul preşedinte mexican pe actriţa Angelica Rivera

”Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă.

Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera”, a anunțat Angelica Rivera în mediul online.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 9 ani. Încă din septembrie anul trecut, Nieto a fost văzut fără verighetă, iar Angelica s-a mutat împreună cu copiii ei în Los Angeles, unde are de gând să îşi reia cariera de actriţă.

Se pare că motivul divorţului este o altă femeie. Fostul președinte mexican a înlocuit-o pe Angelica Rivera cu o blondă de 31 de ani.

Enrique Pena Nieto a fost surprins la Madrid, în compania unei blonde tinerele, penume Tania Ruiz.  Aceasta 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani, scrie libertateapentrufemei.ro.

Angelica Rivera a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican.