Fashion

Kate Middleton, schimbare radicală de look odată ce a devenit ducesă

adelina.duinea
December 24, 2018 12:04 PM

Kate Middleton, ducesa de Cambridge și una dintre cele mai iubite personalităţi ale momentului, a impresionat încă de la primele sale apariţii publice cu ţinute impecabile, perfect alese indiferent de context. Respectând codurile vestimentare şi, deopotrivă, protocolul regal, de-a lungul timpului, Kate s-a impus ca un adevărat fashion icon. Ne întrebăm totuși, ce purta Kate înainte de a deveni ducesă?

Kate Middleton, schimbare radicală de look odată ce a devenit ducesă

Îmbinând moda cu diplomaţia, ducesa face adevărate declaraţii de stil, dar şi de politică, prin ţinutele abordate. Adeptă a outfiturilor monocromatice, Kate optează cel mai adesea pentru combinaţii vestimentare asortate head-to-toe. Iar dacă ne raportăm la culorile preferate, Kate pare să aibă o pasiune pentru nuanţele puternice de albastru, verde şi galben, alături, desigur, de roşu aprins.

Înainte însă de a deveni una dintre cele mai influente personalități din întreaga lume, Kate era o tânără la fel ca multe altele. Cu un fizic de invidiat și mereu cu zâmbetul pe buze, actuala ducesă de Cambridge purta rochii foarte scurte și cu ..paiete.

Kate a suferit o mulțime de schimbări odată devenită parte a Familiei Regale Britanice. Acum, mult mai elegantă și rafinată, ducesa de Cambridge oferă cu fiecare ținută aleasă o adevărate lecție de stil.