Living

Kim Kardashian, despre debutul în afaceri! Cum a făcut primii bani

Verdict.ro
June 24, 2018 13:09 PM

Inca din adolecenta, Kim Kardashian a muncit  pentru a ajunge la imperiul financiar pe care il detine astazi.

Inainte de a fi celebra, vedeta a avut un business foarte profitabil pe platforma e-bay, unde isi vindea hainele si accesoriile, obtinand profituri considerabile.

Dupa ce a lucrat in mai multe magazine, Kim a descoperit o noua lume: shopping-ul dar si revanzarea online.

“Imi amintesc ca am cumparat niste pantofi Manolo Blahnik care au costat 700 usd. Tata m-a lasat sa-mi iau 5 perechi. Mai tarziu, i-am revandut pe e-bay cu 2500 usd perechea. Am devenit atat de obsedata de profitul pe care il faceam, incat am inceput sa vand si piese pe care nu apucam sa le port”, declară Kim Kardashian potrivit amp.businessinsider.com.

Kim explica acest profit prin faptul ca avea un simt foarte bun pentru trenduri si pentru ceea ce oamenii isi doreau sa cumpere: “acei pantofi au fost purtati de Jennifer Lopez intr-unul dintre primele sale clipuri, asa ca toata lumea trebuia sa-I aiba.”

Mai tarziu, Kim a devenit consilier si organizator al garderobei pentru mai multe vedete pe care le-a convins sa isi revanda hainele in loc sa le arunce, fiind extrem de apreciata pentru aceasta initiativa.

Azi, Kim si familia ei folosesc platforma e-bay pentru a-si vinde hainele si a dona o parte din profit unor actiuni caritabile.

Daca aveti haine si accesorii pe care nu le mai puratati, dar pe care ati platit sume mari si nu vreti sa pierdeti intreaga investitie, exista o solutie de revanzare si la noi in tara: www.dwome.com.