News

Motivul real pentru care Meghan Markle nu a participat la ziua de naștere a lui Kate Middleton

adelina.duinea
January 14, 2019 13:07 PM

La începutul lunii ianuarie, Kate Middleton a aniversat împlinirea a 37 de ani. Cu această ocazie, ducesa de Cambridge a organizat și o petrecere. De la mult așteptatul eveniment a lipsit însă cumnata ducesei. Totuși, Meghan Markle și prințul Harry n-au absentat din cauza vreunui conflict. Așadar, care este motivul real pentru care Meghan Markle nu a participat la ziua de naștere a lui Kate Middleton?

Motivul real pentru care Meghan Markle nu a participat la ziua de naștere a lui Kate Middleton

Deși este născută pe 9 ianuarie, Kate Middleton și-a organizat petrecerea aniversară cu trei zile înainte, pe 6 ianuarie.

Invitați de toate felurile s-au strâns la Anmer Hall, pentru a sărbători ziua ducesei de Cambridge. Absenți de la eveniment au fost Meghan Markle și Prințul Harry. Astfel, întâmplarea a ridicat semne de întrebare, mai ales pe fondul unei aparente dispute între Kate și Meghan.

Citește și: De ce Meghan Markle și Prințul Harry ar putea avea gemeni

Potrivit presei internaționale, ducesa de Sussex și soțul ei erau încă în vacanță în momentul organizării petrecerii, scrie Spy News. Așadar, motivul real nu este nici pe departe cel prezis de presa tabloidă. Cel mai probabil, Meghan Markle și Kate Middleton se distrează copios pe seama titlurilor din presa de scandal.