Living

Meghan Markle povestește cum a pornit de jos! Care a fost primul ei job

nicoleta.ispasescu
October 23, 2018 09:59 AM

Meghan Markle a arătat dintotdeauna faptul că nu are nimic de ascuns și nu îi este deloc rușine cu trecutul ei.

Pe aceeasi tema

Are Meghan Markle telefon? Ce nu-i este permis Ducesei de Sussex ..

Aflată într-un turneu de 16 zile în Australia, împreună cu soțul ei, ducesa de Sussex, care așteaptă primul său copil, a renunțat la rigiditatea impusă de grandoarea evenimentului și a arătat tuturor latura ei umană, sensibilă.

Printre numeroasele vizite s-a numărat și vizita la o școală de fete din Sydney, unde Meghan a ținut și un discurs, adresându-se fetelor de acolo: ”Voi, fetelor, îmi amintiți foarte mult de mine la aceeași vârstă”.

A învățat într-o școală de fete

”Și eu am mers la o școală de fete”, s-a destăinuit Meghan, care a recunoscut în discurs că vizita i-a dat foarte multe emoții. Elevele nu au știut că urmau să aibă așa musafiri de seamă, așa că emoțiile au fost de ambele părți.

În același discurs, Meghan a mai făcut o dezvăluire, declarând că primul ei job a fost ”să scoată gunoiul afară”. Nu a intrat în amănunte, dar a vrut să dea de înțeles că, la fel ca toată lumea, a pornit de jos.

Dar un astfel de job, a spus ea, a ajutat-o să se transforme în persoana care este astăzi.

Cu siguranță aceste calități ale ei, empatia, sinceritatea și căldura cu care le vorbește tuturor au făcut-o pe Meghan Markle să fie atât de apreciată și de iubită de oameni.

Sursă: libertateapentrufemei.ro