News

Meghan Markle și fosta iubită a Printului Harry au îmbrăcat aceeași rochie

Verdict.ro
December 14, 2018 10:18 AM

Ducele de Sussex şi soţia sa, Meghan Markle, trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, dar asta nu înseamnă că momentele pe care le petrec împreună trebuie să fie întotdeauna roz şi nu pot lua o întorsătură neaşteptată.

Jenna Coleman, actrita care a avut o relație cu Prințul Harry și Meghan Markle au purtat aceeași rochie. E drept, culorile sunt diferite, chiar și evenimentele, însă sotia Printului nu a scapat de criticile rătăcioșilor care o acuză că a copiat ținuta, mai mult, ei spun că nu este prima dată.  Rochia Jennei este de culoare albă, iar tinuta este completată de sandale, în schimb rochia ducesei este neagră, accesorizată cu Ducesa  o pălărie Philip Treacy.

Cine este Jenna Coleman

Potrivit cinemagia.ro,  Jenna Coleman s-a născut în Marea Britanie și și-a început cariera de actriță de când era în școală și a făcut parte din echipa teatrului Yer Spece. A devenit faimoasă o dată cu rolul Clara Oswald din serialul BBC Doctor Who. A știut de la 10 ani că vrea să devină actriță. În 2005, când mergea la audiții pentru cursuri de actorie, a fost aleasă să o joace pe Jasmine Thomas în Emmerdale, pentru care a primit critici pozitive și a fost nominalizată în 2006 pentru Most Popular Newcomer la National Television Awards. Când a dat audiție pentru Doctor Who au folosit numele de „Men on Waves,” care e o anagramă pentru ”Woman Seven,” având în vedere că urma să apară în sezonul șapte al serialului. Este implicată într-o campanie împotriva HIV în Africa de Sud și este ambasadoarea Fundației One to One Children’s Fund.

„Jenna a apărut deja topless la televizor… A apărut, de asemenea, și într-o scenă de sex și există o mulțime de clipuri virale riscante cu ea în mediul online… Deși publicul britanic o adoră și ar fi o prințesă minunată, Harry le-a spus consilierilor lui să nu vorbească despre relație cu nimeni… Așadar, aceasta ar putea evolua în secret.”, declara o sursă apropiată Casei Regale în 2015.