News

Mihai Morar va deveni tătic a treia oară! Cum a anunţat sarcina soţiei

andreea voicu
March 25, 2019 10:14 AM

Mihai Morar va deveni tătic a treia oară! Prezentatorul tv a anunţat public pe pagina personală de Instagram că soţia lui, Gabriela, este însărcinată.

Pe aceeasi temaMihai Morar, îndrăgostit de soția lui la fel ca în prima zi!

Este tatăl unor gemene superbe, Mara şi Cezara, iar astăzi, Mihai Morar a stârnit un val de emoții, după ce a făcut publică o poză senzaţională, care a fost însoțită de un mesaj emoţionant.

Mihai Morar va deveni tătic a treia oară! Cum a anunţat sarcina soţiei

”Astăzi, de Buna Vestire/Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară./E frățior sau surioară?!”, a scris Mihai Morar, în dreptul fotografiei cu el, soţia şi cele două fiice gemene.

Anunţul a fost făcut şi la postul de radio unde prezintă.

Prima oară au fost gemene, acum e solo….. Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copii… Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri….După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​ Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie’‘, a spus Mihai Morar, la Radio ZU.

Mihai Morar şi soţia lui, Gabriela, sunt unul dintre cele mai discrete şi mai solide cupluri din showbiz. S-au cunoscut în 2006, pe vremea când erau colegi la Radio 21. Au fost mai întâi amici, apoi iubiţi şi după doar şase luni de relaţie s-au căsătorit. La sfârşitul lui 2008, Mihai şi Gabriela au devenit părinţi de gemene.

Mihai Morar s-a îndrăgostit de Gabriela în urmă cu 13 ani. Timpul a trecut, au apărut şi cele două fetiţe, iar cei doi par că se iubesc chiar mai mult decât la început.

Cu toate că este discret atunci când vine vorba de viaţa lui personală, Mihai Morar îşi laudă soţia ori de câte ori vine vorba despre ea, fie că o face live sau pe conturile sale de socializare.

“M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună”, mărturisea Morar, conform Cancan.