News

Miss Ucraina a fost deposedată de titlu! Ce s-a aflat din trecutul acesteia

nicoleta.ispasescu
September 25, 2018 14:10 PM

Câștigătoarea concursului Miss Ucraina 2018 – kieveana de 23 de ani Veronika Didusenko – a fost descalificată. Bruneta a fost deposedată de titlu din cauză că nu a furnizat informații despre fosta sa căsătorie. Anunțul a fost făcut în timpul unei conferințe de presă.

Pe aceeasi temaO ia moda razna? Modele cu „trei sâni” la săptămâna modei de la Milano

Veronika Didusenko, în vârstă de 23 de ani, a câștigat coroana de la Kiev joi, însă mai târziu, când organizatorii au descoperit că a mințit despre viața ei personală, în formularul de cerere, aceasta a fost descalificată.

Bruneta are un băiat de patru ani, cu fostul ei soț, iar regulile competiției le interzic mamelor, sau femilor care au fost căsătorite, să concureze.

Într-o declarație publicată ieri, oficialii Miss Ucraina au explicat că domnișoara Didusenko a încălcat regulile și nu mai este eligibilă să dețină titlul. Aceasta înseamnă că o altă concurentă va participa la Miss Univers 2018 din China, ce va avea loc în decembrie.

Miss Marea Britanie a avut anterior reguli similare, care le interzicea mamelor și femeilor căsătorite să participe, însă au fost abolite în 2013, ca parte a unei mișcări de a face concursul mai relevant.

Mesajul kievencei Veronika Didusenko, după ce a fost deposedată de titlul Miss Ucraina

Veronika Didusenko, care are pe Instagram 11.5000 de followerși, a postat un mesaj pe pagină, mulțumind fanilor pentru sprijinul lor într-o astfel de „perioadă dificilă”.

Ea a scris: „Prieteni, nu am fost niciodată un blogger, dar deja suntem mai mult de 10.000. Vă mulțumesc pentru sprijinul sincer într-o perioadă atât de dificilă pentru mine! Sunteți fantastici!”.

Cu toate acestea, ea s-a confruntat cu critici dure de la câșiva internauți care au spus despre ea că este „fraieră” pentru că nu a înțeles regulile. Unul dintre ei a scris: „Sunt atât de multe concursuri, ea ar putea confunda un concurs de frumusețe pentru femei, cu unul pentru bărbați”.

„Ce lucru stupid să faci asta!”, a scris altcineva.

Nu se știe cu certitudine cine îi va lua locul domnișoarei Didusenko, însă organizatorii evenimentului au sugerat că s-ar putea să nu treacă automat la locul doi. Organizatorii Miss Ucraina au declarat că au tot dreptul să îi ceară kievencei să acopere costurile legate de alegerea unei noi câștigătoare, dar că nu vor face asta.