Fashion

Topul celor mai bine îmbrăcate vedete la evenimentul de lansare IQOS 3

nicoleta.ispasescu
November 24, 2018 11:42 AM

Philip Morris International Inc. („PMI”), lider mondial al produselor fără fum, a lansat joi, 22 noiembrie, pe piața din România, noua generație de dispozitive IQOS – cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei. Cele două produse – IQOS 3 și IQOS 3 MULTI – vor fi disponibile utilizatorilor din România pentru precomandă începând cu 23 noiembrie 2018, iar din 3 decembrie 2018 va fi disponibil pentru achiziție online, în magazine IQOS din întreaga țară și la consultanții IQOS.

Cele mai îndrăgite vedete, artiști veterani în industria muzicală, designeri și cei mai cool bloggeri și vloggeri din București s-au întâlnit la evenimentul de lansare IQOS3, într-un spațiu unic în Capitală, QREATOR by IQOS, dedicat comunităților de creatori din România. Deschis într-un spațiu amenajat în stil post-modernist, chiar în centrul Capitalei, QREATOR by IQOS şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.

Cum s-au îmbrăcat invitații la evenimentul de deschidere? Unii au preferat ținute casual, în ton cu activitățile desfășurate în cadrul evenimentului, alții look-uri creative, care reflectă misiunea QREATOR by IQOS. Toate au fost inspirate, însă, de tematica evenimentului #Blossom, și respectând dress-code-ul dat #allblack.

Outfit-urile noastre preferate le vedeți mai jos și vă pot inspira și pe voi, dacă doriți să participați la un eveniment în cadrul căruia creativitatea este cuvântul cheie.

1. Cristina Ich, care a purtat o superbă ținută Almaz

2. Alina Eremia

3. Ilinca Vandici

4. Diana Dumitrescu

5. Denis Radu

6. Lora

7. Adrian Despot

8. Liviu Teodorescu

9. Giulia

10. Speak