News

Cum arată acum fosta prezentatoare Oana Mareș, la cinci ani de la retragerea din televiziune

Verdict.ro
January 10, 2019 12:45 PM

Au trecut cinci ani de când Oana Mareș, prezentatoarea emisiunii „It`s show time”,  s-a retras din lumina reflectoarelor. A fost căsătorită cu Augustin Viziru, dar relația lor s-a încheiat în 2011, când a fost suprinsă în apartamentul altui bărbat.

Acum este căsătorită si are o mândrețe de băiat. A revenit la silueta bine cunoscută și arată din ce în ce mai bine.  Fosta prezentatoare nu a renunțat la comunicarea cu cei care au admirat-o, asa că postează în fiecare zi noutăți din viața ei.

„Probabil cea mai mare tranziţie de look a Oanei este în zona de beauty, respectiv la coafurile şi machiajele pe care le abordează. În perioada 2009-2011 a avut o predilecţie clară pentru machiajele puternice, culminând cu apariţia din 2011, care este efectiv too much, din toate punctele de vedere. Renunţarea la aceste exagerări este una cît se poate de pozitivă, mai ales că, cele mai multe, nu o avantajau deloc. În ceea ce priveşte stilul vestimentar, abordările ei sunt destul de casual şi normale, aş spune chiar un pic prea normale. Nu spune nimeni că trebuie să se transforme într-o victimă a modei, dar ar putea să mai agite un pic apele cu câteva infuzii de accente moderne. ” spunea anul trecut stilistul nostru.