Fashion

Adelina Pestriţu a îmbrăcat două rochii de mireasă la nunta sa!

andreea voicu
July 21, 2019 14:38 PM

Adelina Pestriţu s-a cununat religios, sâmbătă (20 iulie), cu alesul inimii sale, Virgil Şteblea. Petrecerea de nuntă a avut loc la un local de lux din Capitală şi peste 300 de invitaţi s-au distrat alături de miri.

Pe aceeasi temaCristina Șișcanu, fustă mini în biserică la botezul fiicei Adelinei Pestrițu

Adelina Pestriţu a îmbrăcat două rochii de mireasă la nunta sa!

Pentru ziua cea mare, vedeta și-a dorit să aibă două rochii de mireasă la nuntă și așa a și făcut.

Rochia de mireasă pe care a purtat-o la biserică a fost una decentă, tip prinţesă. Pentru petrecere s-a schimbat şi a optat pentru o ţinută mai sexy. O rochie albă, cu spatele gol şi mâneci transparente pe care au fost aplicate pietre strălucitoare şi pene.

În plus, rochia a avut o trenă impresionată şi a fost croită astfel încât să îi scoată silueta în evidenţă.

Pentru ambele rochii, Adelina a scos din buzunar în jur de 40.000 de euro şi au fost comandate din Barcelona, notează Viva! Rochiile de mireasă au ajuns în România înainte cu câteva zile înainte de nuntă.

”Prima rochie este o creaţie la care a lucrat mai bine de o lună, manual, o echipă de peste 20 de profesionişti. Mi-am dorit să fie un model decent şi preţios.

A fost trimisă din Barcelona şi a ajuns abia luni, iar după prima probă am reuşit să mai fac câteva mici ajustări şi să mă încadrez în timpul care mi-a mai rămas la dispoziţie. Tiara şi voalul aparţin aceleiaşi case de modă din Barcelona”, a spus Adelina Pestriţu.

Şi soţul Adelinei, Virgil Şteblea, a fost extrem de elegant şi a schimbat două ţinute. Pentru ceremonia religioasă, el a purtat un costum negru, iar la petrecerea de nuntă a optat pentru un sacou cu imprimeuri albe în zona manșetelor și pe piept.

 

View this post on Instagram

 

Suntem pregatiti pentru o petrecere pana in zorii zilei. ♥️ #weddingdress @pronovias #groomsuit @viggotailoring #styling @lucyfaur #decor @byloraevents #location @aristocrat.events.hall ?

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on