News

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Verdict.ro
October 21, 2018 16:53 PM

De câteva săptămâni încoace, au tot apărut zvonuri despre un posibil divorț între soții Reghecampf. Anamaria nu mai postează fotografii cu Reghe, cei doi se văd prea rar, ba chiar s-a zvonit că cei doi au o relație doar pentru a nu-și pierde averea. Ei bine, totul este fals!

Cel mai probabil, zvonurile au pornit din cauza sau datorită faptului că Anamaria Prodan a evitat în ultima vreme să-și mai expună viața privată.

Drept dovadă, pe rețelele ei de socializare, vedeta postează doar imagini din locurile în care muncește.

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Lumea este foarte rea! Anamaria este, fără discuție, la ora actuală, cel mai de succes manager din lumea sportului și, firește, a atras și foarte multă antipatie! De aici, și răutățile spuse la adresa ei și a familiei!”, au spus apropiații vedetei pentru Wowbiz.

„Nu au putut să o dărâme, oricât au încercat. Au facut-o în toate felurile, și nu au reușit să o distrugă. Nimeni nu a avut nici măcar o dovada! Sincer, pe Ana nu o interesează însă deloc.

Cert este că Reghe și Ana își petrec timpul împreună mai mereu în Abu Dhabi! Prezentatoarea pleacă imediat după filmările show-ului ei în Emirate. Acolo îți petrece timpul alături de soț și de băieții lor”, au dezvăluit aceleași surse.

Tot acestea au mărturisit și că vedeta are foarte puțini prieteni în țară. Puțini și de calitate, lucru de admirat!