News

Ce a făcut Alex Bornstein, cea mai bună actriță în rol secundar, pe scenă la Premiile Emmy 2018

andreea voicu
September 18, 2018 13:32 PM

Luni seară, 17 septembrie, a avut loc cea de-a 70-a ediţie a galei Premiile Emmy, la Microsoft Theater din Los Angeles şi a fost prezentată de comedianţii Michael Che şi Colin Jost

Pe aceeasi temaCerere în căsătorie la Premiile Emmy 2018

Comedia „The Marvelous Mrs. Maisel“ a dominat gala premiilor Primetime Emmy 2018, câştigând şapte trofee, în timp ce „Game of Thrones“ a fost desemnat cel mai bun serial-dramă.

Rachel Brosnahan din “The Marvelous Mrs. Maisel” a fost desemnată “cea mai bună actriţă într-un serial comedie”, în timp ce Alex Bornstein, care o interpretează pe managerul ei, a câştigat premiul Emmy pentru “cel mai bun rol secundar feminin”, într-un serial de comedie.

De cum a aflat că a câștigat premiul Emmy, Alex Bornstein a urcat imediat pe scenă, în aplauzele colegilor. Însă apariția ei i-a lăsat mască pe cei prezenți. Actrița de 47 de ani a renunțat la șalul pe care îl avea deasupra rochiei argintii și și-a etalat sânii în toată spleandoarea, mai ales că nu purta nici sutien.

Cel mai savuros moment al serii a fost când Alex Bornstein a urcat pe scenă și chiar a exclamat că nu avea sutien, ba chiar și-a pipăit bustul, arătând că nu are nimic pe sub rochie.