News

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou împreună. „Sunteți foarte frumoși! În sfârșit împreună”

Verdict.ro
December 5, 2018 12:56 PM

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou împreună. Vedeta a publicat o fotografie cu soțul ei pe contul personal de Instagram. Cuplul este mai fericit decât niciodată.

Imaginile au atras imediat comentarii din partea fanilor. Impresara Anamaria Prodan a ținut să le arate celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cât de fericită este alături de soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Aceasta s-a fotografiat zâmbitoare alături de partenerul ei de viață, dar și de copiii lor. Imaginile au stârnit apreciere din partea urmăritorilor vedetei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou împreună

Recent, Laurențiu Reghecampf a luat o decizie extrem de grea. Soțul Anamariei Prodan a încheiat colaborarea cu echipa de fotbal Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, scrie Digi Sport. Așadar, Anamaria și Laurențiu vor putea petrece de acum înainte mult mai mult timp împreună

„Sunteți foarte frumoși! În sfârșit împreună”; „Sunteți minunați în această lume parșivă. Să fiți mereu fericiți și uniți în familie”; „Ce bine îi stă lui Laur cu părul puțin grizonat. Tu ești superbă oricum”, „O familie minunată”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cuplu.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.