News

Anastasia Soare este cea mai bogată femeie din România!

Verdict.ro
October 10, 2018 15:27 PM

Anastasia Soare este cea mai bogată româncă! Alături de familia sa, Anastasia a plecat din România în Statele Unite, unde s-a și stabilit, scrie Wowbiz.

Pe aceeasi temaCum se menține Andreea Marin în formă

Mama Anastasiei Soare a fost pasionată de cosmetică încă din perioada în care lucra în România. În fiecare duminică, Anastasia mergea cu ea la salon.

Anastasia Soare este cea mai bogată femeie din România

După ce s-au stabilit în Statele Unite, mama Anastasiei Soare s-a angajat într-un salon de cosmetică. Tatăl ei, care era marinar, a început să lucreze ca taximetrist.

Pasionată de cosmetică şi de modă, Anastasia Soare a creat un adevărat imperiu în Statele Unite. Inițial, şi-a deschis un salon. Apoi, în anul 2000, a lansat o linie de produse numită Anastasia Beverly Hills.

Vânzările produselor au explodat în ultimii ani, după ce fiica Anastasiei, Claudia, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram.

Anastasia Soare are o avere personală estimată de Forbes la 1 miliard de dolari. Compania fondată de româncă vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine. Veniturile anuale sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari.