News

Andreea Ibacka a născut? „Gata. E timpul”

adelina.duinea
December 4, 2018 12:51 PM

Andreea Ibacka a născut azi o fetiță perfect sănătoasă. Deși a mărturisit că își dorea să nască natural, încă nu se cunosc date privind modalitatea aleasă de vedetă.

În urmă cu doar câteva luni, Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit publicului că își așteaptă primul copil. La scurt timp apoi, cuplul a anunțat că va avea o fetiță.

Cabral mai are o fiică ceea ce înseamnă că prezentatorul TV deja are experiență în ceea ce privește creșterea copiilor. Acest lucru o liniștește pe viitoarea mămică.

Andreea Ibacka a născut? „Gata. E timpul”

„Mi-aş dori foarte tare să nasc natural. Mai am încă jumătate de sarcină. Termenul este undeva la sfârşit de noiembrie şi abia spre final se poate pronunţa foarte clar. (…) Cred că vom fi foarte perfecţionişti şi obsedaţi să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experienţa asta şi cumva pun bază pe el. L-am văzut trecând deja prin nişte etape, îmi dă încredere că aşa va face şi cu bebeluşul. Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”, declara acum ceva timp Andreea Ibacka într-o emisiune TV, potrivit VIVA!.

Citește și: Adela Popescu și Andreea Ibacka s-au întrecut în burtici de graviduțe. „Grăsuțele”

Andreea Ibacka a făcut testul de sarcină fără să-l anunțe pe Cabral, apoi i-a dat marea veste. „Am fost foarte foarte bucuroşi. Orice femeie simte, sunt nişte semnale. Se umflă una, te ma doare alta, te mai înţeapă cealaltă. Am făcut testul fără să îl anunţ, a fost o bucurie enormă. Ni l-am dorit. Nu am avut niciun fel de problemă, nu am avut greţuri, nu mi-a fost rău, am mâncat puţin mai mult în primele trei luni. Am patru luni jumate de sarcină. Soţul meu a fost primul care a aflat. Am anunţat părinţii, fraţii, bunicii”, a mai povestit proaspăta mămică.