News

Andreea Mantea se va muta în Turcia! Ce va face vedeta acolo

adelina.duinea
November 6, 2018 12:49 PM

Curând, Andreea Mantea va trece de la emisiunea „Te vreau lângă mine” la reality-show-ul „Puterea dragostei”. Acesta va fi transmis din Turcia, unde prezentatoarea TV se pregătește să se mute.

Asemenea lui Cosmin Cernat, care, în perioada filmărilor pentru „Exatlon”, locuiește în Republica Dominicană, Andreea va sta la Istanbul pentru emisiunea „Puterea dragostei”.

Vedeta s-a asigurat că poate pleca nu doar cu fiul ei, David, ci și cu bona, absolut necesară în orele de filmare.

Chiar dacă, oficial, Kanal D nu a anunțat nimic în această privință, producătorii generali ai reality-show-ului, aflați din Turcia, i-au transmis deja Andreei că abia așteaptă să lucreze împreună.

Andreea Mantea se va muta în Turcia pentru a filma noul ei reality-show, „Puterea dragostei”

Pentru a fi cât mai aproape de „Casa Dragostei”, Andreea se va muta pe toată perioada filmărilor la Istanbul. Cel mai probabil, însă, în weekenduri va reveni în România. Tocmai bine pentru că un zbor pe ruta București-Istanbul nu durează mai mult de 45 de minute, scrie Libertatea.

Conform sursei anterior menționate, doar weekendul va fi mai lejer pentru Andreea. În restul săptămânii va fi nevoită să interacționeze cât mai mult cu cei 14 concurenți. 7 femei și 7 bărbați vor locui separat, dar vor putea petrece 8 ore pe zi împreună.