News

Andreea Marin, despre mutarea iubitului ei în România

Verdict.ro
September 26, 2018 14:49 PM

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, se pregătesc să treacă la nivelul următor al relației.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea, apariție senzațională la Săptămâna Modei de la Milano

După un an și jumătate de relație la distanță, iubitul Andreei Marin se mută în România.

Andreea Marin, despre mutarea iubitului ei în România

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se vedeau până acum o dată la două săptămâni. Fie venea el în țară, fie mergea Andreea în Africa. Era însă de așteptat și firesc ca această decizie să vină până la urmă.

Mă susține cu tot sufletul, urmărește tot ceea ce fac și în curând e acasă. Da, se va stabili definitiv cu jobul în țară”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea, citat de Unica.

Noul iubit al Andreei Marin se înțelege de minune cu fiica sa, Violeta. Cei trei au petrecut 10 zile împreună, în Africa. Au fost însoțiți și de sora Andreei Marin și de familia acesteia.

„În alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu. Sunt o mamă responsabilă și dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta.

Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe. Noi suntem un caz fericit din acest punct de vedere. Nu o să intru mai mult în povestea noastră, pentru că vrem să o păstrăm cât mai aproape de sufletul nostru.”