News

Andreea Marin s-a întors din vacanță

andreea voicu
September 13, 2018 13:38 PM

După ce a fost plecată din țară săptămâni întregi, Andreea Marin a revenit în România pentru a-și rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă de mai multă vreme.

Pe aceeasi temaDe ce copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor purta numele de familie al părinților

Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv, unde a mărturisit că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Ea nu a dorit să facă publice motivele pentru care se operează, însă a precizat că nu este ceva grav. Cel care o va opera este un medic român.

Andreea Marin s-a întors din vacanță

”Va fi, nu a fost inca (n.r. operația). Abia am descoperit doctorul. Am vrut sa fac operatia la noi acasa. Nu este ceva grav, abia sapamana viitoare voi putea povesti. Atata vreme cat nu stiu rezolutia doctorului va spun saptamana viitoare. Nu ma plang oricum ar fi viata”, a spus Andreea Marin, la tv.

Vedeta este adesea intrebata si daca va avea parte de o nunta in viitorul apropiat, fiind intr-o relatie serioasa de un an si jumatate, insa aceasta a marturisit ca momentan nu are in plan organizarea unei ceremonii de casatorie.

„Nu stiu, nu ne gandim la lucrul acesta. Este si normal dupa niste experinte de viata care nu au fost reusite. Noi suntem impreuna de un an si jumatate, ne intelegem extrem de bine, chiar daca suntem la distanta. Ne vedem destul de des, lunar”, a mai adaugat Andreea Marin.