News

Beyonce, surprinsă la cumpărături într-un supermarket ieftin

nicoleta.ispasescu
January 9, 2019 11:32 AM

Are o avere estimată la 500 de milioane de dolari și cu toate astea Beyonce a fost surprinsă duminică într-un supermarket destul de ieftin din Los Angeles.

Însoțită de Blue Ivy, fetița sa de 6 ani, și de mama sa, Tina Knowels, artista a plecat de la casă cu coșul plin de haine, produse alimentare, decorațiuni pentru Paște și jucării, potrivit Daily Mail.

Fotografia a fost imediat postată pe social media și a dat startul multor discuții în online.

Solista și-a făcut apariția la supermarket într-o salopetă portocalie, pantofi argintii și ochelari de soare de tip cat eye.

Beyonce, surprinsă la cumpărături într-un supermarket ieftin

Beyonce și-a făcut apariția duminică alături de fiica ei și de mama ei într-un supermarket Target, din Los Angeles, cunoscut pentru prețurile sale mici.

Mesajele nu au întârziat să apară pe internet, după ce unul dintre clienții magazinului a fotografiat-o pe cântăreața americană.

„Nu o vezi în fiecare zi pe Beyonce la Target”, a scris o clientă uimită.

Celebra Chrissy Teigen a stârnit, la rândul ei, discuții pe social media, după ce a postat un mesaj, în dreptul fotografiei redistribuite: “Beyonce, ești haioasă! Puteam să îți trimit eu setul meu nou de cuțite!”, dorind să pară că știe ce anume căuta artista în supermarket.

Nu este prima oară când artista este văzută în timp ce face cumpărături la reduceri. În decembrie, înainte de Crăciun, ea a luat mai multe lucruri dintr-un magazin de chilipiruri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Beyoncé at target today @pampersus #notanad

O postare distribuită de Beyonce Updates |Fanpage (@thefirstladyofmusic) pe